OK

Døden er en del af livet

Døden er en naturlig del af livet. For de fleste er det dog et svært emne at forholde sig til. Især hvis man er blandt nærmeste pårørende, kan det være vanskeligt at overskue alle de praktiske og juridiske detaljer, der følger efter et dødsfald.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57

Professionel rådgivning og vejledning

Hos Folmer Olsens Begravelsesforretning, der er drevet af familien Petersen, har vi mange års erfaring, og er fagligt uddannede bedemænd. Vi har tradition for en god og personlig rådgivning, der tilgodeser de forskellige behov, der måtte være. Vi ønsker at være til hjælp og støtte i en svær situation.

Få hjælp til de praktiske ting

Tag gerne kontakt til os for at få bistand i forbindelse med dødsfald i Aalborg og omegn. Vi vil stå til tjeneste ved de praktiske ting, som nødvendigvis må ordnes ved et begravelsen eller bisættelsen, og vi vil gøre vores bedste for at bidrage til en værdig begravelse.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer
Skriv venligst din email

Samtalen kan foregå hjemme

Som oftest kontakter familien vores begravelsesforretning i Aalborg umiddelbart efter dødsfaldet, med henblik på at aftale et møde for samtale. Vi kommer gerne i hjemmet hos de pårørende, men samtalen kan også finde sted på vores kontor.

Prisoverslag

Vi udarbejder altid skriftligt prisoverslag på alle begravelsesudgifter. Det giver økonomisk tryghed.

Står til rådighed alle ugens dage

Ring endelig til os og få svar på dine spørgsmål. Også aften og weekend.

Med venlig hilsen
Lone, Kristian, May-Britt og Anders Petersen