Etableret i 1914

Tlf. 98 12 15 57bedemand

Den lokale bedemand i Gistrup

Vi hjælper kunder i hele Aalborg og alle omkringliggende byer, herunder Gistrup og omegn. Det er helt centralt for os, at vi har et dybdegående lokalkendskab, som giver os et tæt forhold til områdets kirker, kapeller, stenhuggerier og blomsterhandlere. Det betyder nemlig, at vi kan vejlede dig meget grundigt om de forskellige valgmuligheder og skræddersy bisættelsen eller begravelsen helt i tråd med dine og afdødes ønsker.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57.

Familien bag Folmer Olsens Begravelsesforretning

Familien Petersen har drevet forretningen siden 1988, hvor Anders og May-Britt Petersen stod for den daglige drift. I dag er deres søn, Kristian, med til at hjælpe efterladte med at tage en værdig afsked med deres kære. Både Anders, May-Britt og Kristian er naturligvis fagligt uddannede bedemænd, og kan således bistå med professionel og indsigtsfuld rådgivning. Vores fokus er at være til hjælp og støtte i en svær tid.

Vi kommer gerne hjem til dig

Hvis du foretrækker hjemmets trygge rammer, kommer vi gerne hjem til dig. Det er selvfølgelig også en mulighed, at vi kan afholde mødet på vores kontor – det er helt op til dig. For os er det bare vigtigt, at du træffer den beslutning, der føles rigtig for dig. Vi skal blot sørge for, at du belastes så lidt som muligt med praktiske detaljer, og i stedet kan koncentrere dig om at få sagt farvel på en ordentlig måde. Begravelsen eller bisættelsen er det sidste punktum i et menneskes liv, og det er vigtigt, at det bliver sat efter dine og afdødes ønsker.

Hvis du skal bruge en bedemand i Gistrup, så ring til os på tlf. 98 12 15 57.

Om os

Folmer Olsen Begravelsesforretning er et familieejet bedemandsfirma, hvor den gode, personlige service og rådgivning er i fokus. Vi er behjælpelige med alt det praktiske, og udarbejder altid skriftligt prisoverslag.

Ring på tlf. 98 12 15 57

Døgnservice

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål

- også aften og weekend.

tlf. 98 12 15 57

personlig rådgivning

Min Sidste Vilje

min sidste vilje

Medlem af

Danske Bedemænd logo

begravelsesforretning.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK