OK

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål
- også aften og weekend.

Tlf: 98 12 15 57Skriv besked

Den lokale bedemand i Gistrup

Vi hjælper kunder i hele Aalborg og alle omkringliggende byer, herunder også Gistrup og omegn. Vi har et dybdegående lokalkendskab, så vi kan vejlede dig meget grundigt i planlægningen af bisættelsen eller begravelsen - helt i tråd med afdødes ønsker.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57

Familien bag Folmer Olsens Begravelsesforretning

Folmer Olsen Begravelsesforretning er etableret i 1914. Familien Petersen har drevet forretningen siden 1988. Den daglige drift varetages i dag af Kristian, May-Britt og Anders Petersen som alle naturligvis er fagligt uddannede bedemænd, og kan således bistå med professionel og indsigtsfuld rådgivning når en begravelse eller bisættelse skal planlægges. Skriftligt prisoverslag udarbejdes altid i forbindelse med samtales med de pårørende.

Vi kommer gerne hjem til dig

Hvis du foretrækker hjemmets trygge rammer, kommer vi gerne hjem til dig for samtalen. Det er selvfølgelig også en mulighed, at vi kan afholde mødet på vores kontor - det er helt op til dig.

Vi er behjælpelige med alle praktiske detaljer, og så du i stedet kan koncentrere dig om at få sagt farvel på den rigtige måde. Begravelsen eller bisættelsen er det sidste punktum i et menneskes liv, og det er vigtigt, at det bliver sat ud fra afdødes ønsker. Det kan vi hjælpe med.

Hvis du skal bruge en bedemand i Gistrup, så ring til os på tlf.98 12 15 57.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer