OK

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål
- også aften og weekend.

Tlf: 98 12 15 57Skriv besked

Faguddannet bedemand i Klarup

Leder du efter en dygtig, nærværende og faguddannet bedemand i Klarup og omegn, så er Folmer Olsens Begravelsesforretning det oplagte valg. Vi har et indgående lokal kendskab til områdets kirker, kapeller og kirkegårde og kan således give dig den rigtige rådgivning. Vi ser det som en helt central opgave at sikre, at det sidste farvel bliver i tråd med afdødes ønsker.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57

Personlig rådgivning fra erfarne bedemænd

Vores familiedrevne begravelsesforretning lægger vægt på fagligheden og nærværet. Vi tager os tid til dig, og giver en letforståelig rådgivning om de praktiske detaljer. Vi udarbejder altid et skriftlig prisoverslag på alle begravelsesudgifter, så du har det fulde overblik over økonomien.

Et trygt valg

I de fleste tilfælde kontakter familien os umiddelbart efter dødsfaldet, med henblik på et møde for en samtale. Det er helt op til dig, om mødet skal foregå i dit eget hjem, eller om du hellere vil komme ind på vores kontor.

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og tager telefonen når du har brug for os - også i weekenden. Så ring til os, hvis du leder efter en erfaren bedemand i Klarup - på tlf. 98 12 15 57.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer