Etableret i 1914

Tlf. 98 12 15 57bedemand

Faguddannet bedemand i Klarup

Leder du efter en dygtig og nærværende bedemand i Klarup og omegn, så er Folmer Olsens Begravelsesforretning det oplagte valg. Vi har et indgående kendskab til kirker, kapeller, stenhuggerier og blomsterhandlere i området, og kan således give dig de anbefalinger, der på optimal vis opfylder dine ønsker. Vi ser det som en helt central opgave at sikre, at det sidste farvel bliver i tråd med dine og afdødes tanker om ceremonien.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57.

Personlig rådgivning fra erfarne bedemænd

Vores familiedrevne begravelsesforretning har altid lagt vægt på fagligheden og nærværet. Vi tager os tid til dig, og giver en letforståelig rådgivning om de praktiske detaljer. Vi udarbejder altid et skriftlig prisoverslag på alle begravelsesudgifter, så du har det fulde overblik over økonomien.

Et trygt valg

I de fleste tilfælde kontakter familien os umiddelbart efter dødsfaldet, med henblik på et møde for første samtale. Det er helt op til dig, om mødet skal foregå i dit eget hjem, eller om du hellere vil komme ind på vores kontor.

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og tager telefonen døgnet rundt – også i weekenden. Så ring til os, hvis du leder efter en erfaren bedemand i Klarup – på tlf. 98 12 15 57.

Om os

Folmer Olsen Begravelsesforretning er et familieejet bedemandsfirma, hvor den gode, personlige service og rådgivning er i fokus. Vi er behjælpelige med alt det praktiske, og udarbejder altid skriftligt prisoverslag.

Ring på tlf. 98 12 15 57

Døgnservice

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål

- også aften og weekend.

tlf. 98 12 15 57

personlig rådgivning

Min Sidste Vilje

min sidste vilje

Medlem af

Danske Bedemænd logo

begravelsesforretning.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK