OK

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål
- også aften og weekend.

Tlf: 98 12 15 57Skriv besked

Din professionelle bedemand i Nibe

Folmer Olsens Begravelsesforretning er din lokale bedemand i Nibe. Vi står klar til at hjælpe med alle praktiske detaljer i planlægningen af en begravelse eller bisættelse hvis en af dine kære går bort. Vi har et godt lokalkendskab og kan derfor give dig grundig vejledning. Vores vigtigste opgave at hjælpe dig med at få taget den rigtige afsked med afdøde.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57

Erfaring og fagliglighed

Folmer Olsens Begravelsesforretning har eksisteret siden 1914I og drives i dag af familien Petersen. Kristian, May-Britt og Anders Petersen har over 30 års erfaring og kan tilbyde dig en professionel og faglig hjælp med alle de praktiske opgaver der er i forbindelse med planlægningen af en begravelse eller bisættelse. Vi er faguddannede via brancheforeningen Danske Bedemænd. Det handler om tillid og tryghed når du skal vælge bedemand.

Skriftligt prisoverslag

Der er væsentligt vigtigere ting i spil end økonomien, når en pårørende er gået bort. Men det er dog stadig centralt at få styr på økonomien. Vi udarbejder altid et skriftligt prisoverslag på begravelsesomkostningerne. På den måde kender du dine udgifter i forbindelse med højtideligheden.

Det er ganske op til dig, om du ønsker at samtalen omkring planlægningen skal ske på vores kontor, eller om du foretrækker at vi kommer hjem til dig i egne trygge rammer.

Ring til os, hvis du skal bruge en bedemand i Nibe og omegn på tlf. 98 12 15 57- også aften og weekend.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer