Etableret i 1914

Tlf. 98 12 15 57bedemand

Din professionelle bedemand i Nibe

Folmer Olsens Begravelsesforretning er din bedemand i Nibe. Vi står klar til at hjælpe med alle praktiske detaljer, hvis en af dine kære går bort. Vi ordner alt fra papirarbejdet til valg af kirke ved begravelsen eller bisættelsen. Vi lægger vægt på et godt lokalkendskab og kan derfor give dig grundig vejledning inden for alle aspekter. Helt grundlæggende mener vi, at det er vores vigtigste opgave at hjælpe dig med at danne de bedste forudsætninger for en værdig afsked med den afdøde.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57.

Erfaring og faglig stolthed

I vores begravelsesforretning, der i generationer har været drevet af familien Petersen, går vi op i vores fag. Vi skal operere taktfuldt og med sikker hånd i en følelsesmæssig svær tid for de pårørende. Det kræver erfaring og overblik, hvilket vi har opbygget gennem vores virke i Folmer Olsens Begravelsesforretning, der har eksisteret siden 1914. Vi kender alle trin i de forskellige procedurer og kan således hjælpe dig sikkert gennem de respektive valg, som skal træffes. Du får et professionelt og trygt forløb hos, hvor vi så vidt muligt skåner dig for det praktiske besvær. Fokus skal være på dig selv og dine nærmeste.

Skriftligt prisoverslag inden opstart

Der er væsentligt vigtigere ting i spil end økonomien, når en pårørende er gået bort. Men det er dog stadig centralt at få styr på økonomien. Der er mange forskellige muligheder og således også mange forskellige prisklasser for en begravelse. Vi fremsender altid et skriftligt prisoverslag, inden vi påbegynder et samarbejder. På den måde kender du dine udgifter i forbindelse med ceremonien.

Det er ganske op til dig, om du ønsker at mødes på vores kontor, eller om du foretrækker at vi kommer hjem til dig.

Ring til os, hvis du skal bruge en bedemand i Nibe, på tlf. 98 12 15 57. Vi har døgnservice – også i weekenden.

Om os

Folmer Olsen Begravelsesforretning er et familieejet bedemandsfirma, hvor den gode, personlige service og rådgivning er i fokus. Vi er behjælpelige med alt det praktiske, og udarbejder altid skriftligt prisoverslag.

Ring på tlf. 98 12 15 57

Døgnservice

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål

- også aften og weekend.

tlf. 98 12 15 57

personlig rådgivning

Min Sidste Vilje

min sidste vilje

Medlem af

Danske Bedemænd logo

begravelsesforretning.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK