OK

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål
- også aften og weekend.

Tlf: 98 12 15 57Skriv besked

Lokal og erfaren bedemand i Nørresundby

Familieforretningen Folmer Olsens Begravelsesforretning klar til at hjælpe dig med alle praktiske detaljer i forbindelse med planlægningen af en begravelse eller bisættelse. Vi har et stort kendskab til de lokale kirker og kirkegårde i Nørresundby, Lindholm, Hvorup og Nørre Uttrup og kan dermed give dig den rigtige rådgivning. Vi er derfor det oplagte valg, hvis du skal bruge en erfaren og faguddannet bedemand i Nørresundby og omegn

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57

Erfarent familieforetagende

Folmer Olsens Begravelsesforretning startede i 1914 og har siden 1988 været drevet af familien Petersen. Vi er faguddannede bedemænd gennem brancheforeningen Danske Bedemænd. Vores faglighed og erfaring sikrer dig et trygt og professionelt forløb.

Et skriftligt prisoverslag

Når du som pårørende har mistet en af dine nærmeste, kontaktes bedemanden for en samtale om planlægning af begravelsen eller bisættelsen. Samtalen kan finde sted i dit eget hjem i egne trykke rammer eller i vores forretning.

I samtalen med familien udarbejder bedemanden altid et skriftligt prisoverslag. På den måde får du overblik og tryghed over økonomien i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen..

Så ring til os, hvis du skal bruge en lokal og erfaren bedemand i Nørresundby og omegn - ring på tlf. 98 12 15 57.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer