Etableret i 1914

Tlf. 98 12 15 57bedemand

Erfaren og nærværende bedemand i Nørresundby

Hvis en af dine kære går bort, står Folmer Olsens Begravelsesforretning klar til at hjælpe med alle praktiske detaljer – fra papirarbejdet til valg af blomster ved ceremonien. Vi er det oplagte valg, hvis du skal bruge en bedemand i Nørresundby og omegn. Vi har et stort lokalkendskab og kan således vejlede dig i forbindelse med alt fra valg af kirke til de dygtigste stenhuggere. Det er vores grundlæggende mission, at hjælpe dig til at skabe de bedste rammer for en værdig afsked med den afdøde.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57.

Erfarent familieforetagende

Folmer Olsens begravelsesforretning har været drevet af familien Petersen i generationer. Vi har opbygget en solid erfaring gennem årene, som sikrer dig et professionelt og gnidningsløst forløb. Vi forsøger på alle måder at skåne dig for praktiske småting, da vi ved at du gennemlever en svær tid, hvor fokus skal være på dig selv og dine nærmeste. Du vil dog aldrig opleve, at vi stresser igennem processen: Vi tager tingene i dit tempo, så du føler dig tryg ved forløbet.

Et skriftligt prisoverslag

Selvom det virker som et mindre vigtigt element i denne forbindelse, så skal der naturligvis også være styr på økonomien. Derfor udarbejder vi altid et skriftligt prisoverslag, inden vi indleder et samarbejder. På den måde får du overblik over dine udgifter i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen.

Det er helt op til dig, om du ønsker at mødes i dit eget hjem, eller om du foretrækker at komme ind på vores kontor.

Vi har døgnservice på vores telefon – også i weekenden. Så ring til os, hvis du skal bruge en professionel og erfaren bedemand i Nørresundby – ring på tlf. 98 12 15 57.

Om os

Folmer Olsen Begravelsesforretning er et familieejet bedemandsfirma, hvor den gode, personlige service og rådgivning er i fokus. Vi er behjælpelige med alt det praktiske, og udarbejder altid skriftligt prisoverslag.

Ring på tlf. 98 12 15 57

Døgnservice

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål

- også aften og weekend.

tlf. 98 12 15 57

personlig rådgivning

Min Sidste Vilje

min sidste vilje

Medlem af

Danske Bedemænd logo

begravelsesforretning.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK