Etableret i 1914

Tlf. 98 12 15 57bedemand

Din bedemand i Støvring

Vi betjener kunder i hele Nordjylland, herunder Støvring og de omkringliggende byer. Det betyder meget for os, at vi har et grundigt lokalkendskab. Derfor har vi et tæt forhold til langt størsteparten af kirker, kapeller, stenhuggerier og blomsterhandlere i området. Det betyder, at vi kan skræddersy bisættelsen eller begravelsen helt i tråd med dine ønsker, og vejlede dig grundigt om valgmulighederne.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57.

Familiedrevet begravelsesforretning

Folmer Olsens Begravelsesforretning er drevet af familien Petersen, der har mange års erfaring i bagagen. Vi er naturligvis fagligt uddannede bedemænd, og kan således bistå med god og personlig rådgivning. Vores sigte er at være til hjælp og støtte i en svær tid.

Møde hjemme eller på kontoret

Vi kommer gerne hjem til dig, hvis du foretrækker hjemmets trygge rammer, men inviterer også gerne på en kop kaffe her på kontoret. Det er vigtigt, at du er så afslappet som muligt, så du kan koncentrere dig om at få detaljerne på plads for ceremonien. Hvis du skal bruge en bedemand i Støvring og omegn, så kontakt os på tlf. 98 12 15 57.

Om os

Folmer Olsen Begravelsesforretning er et familieejet bedemandsfirma, hvor den gode, personlige service og rådgivning er i fokus. Vi er behjælpelige med alt det praktiske, og udarbejder altid skriftligt prisoverslag.

Ring på tlf. 98 12 15 57

Døgnservice

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål

- også aften og weekend.

tlf. 98 12 15 57

personlig rådgivning

Min Sidste Vilje

min sidste vilje

Medlem af

Danske Bedemænd logo

begravelsesforretning.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK