Etableret i 1914

Tlf. 98 12 15 57bedemand

Din bedemand i Svenstrup

Vi har gennem tiden haft kunder i hele Nordjylland, heriblandt også i Svenstrup og det omkringliggende område. Det er meget vigtigt for os, at lokalkendskabet er på plads. Vi vil gerne kende kirkerne, kapellerne, stenhuggerierne og blomsterhandlerne i området, så vi kan give dig de bedste anbefalinger. Mange mennesker har en mere eller mindre detaljeret forestilling om, hvordan den sidste afsked skal foregå, og det er vores vigtigste opgave, at sørge for at føre dine og afdødes ønsker ud i livet.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57.

Familien Petersen

Bag Folmer Olsens Begravelsesforretning står familien Petersen, der er i generationer har drevet forretningen efter samme principper: God og personlig rådgivning, der tilgodeser de forskellige behov, der måtte være. Vi har med andre ord mange års erfaring i bagagen, som fagligt uddannede bedemænd. Vi mener at en bedemands fornemste mission er at være til hjælp og støtte i en svær tid.

I trygge omgivelse

Mange foretrækker at mødes med bedemanden i hjemmets trygge rammer, mens andre finder det mere naturligt at mødes på et kontor. Hos os har du mulighed for begge dele. Det centrale er, at du er afslappet og kan koncentrere dig om at træffe valgene for den forestående ceremoni.

Hvis du leder efter en bedemand i Svenstrup og opland, så giv os et kald på tlf. 98 12 15 57.

Om os

Folmer Olsen Begravelsesforretning er et familieejet bedemandsfirma, hvor den gode, personlige service og rådgivning er i fokus. Vi er behjælpelige med alt det praktiske, og udarbejder altid skriftligt prisoverslag.

Ring på tlf. 98 12 15 57

Døgnservice

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål

- også aften og weekend.

tlf. 98 12 15 57

personlig rådgivning

Min Sidste Vilje

min sidste vilje

Medlem af

Danske Bedemænd logo

begravelsesforretning.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK