Etableret i 1914

Tlf. 98 12 15 57bedemand

Faguddannet bedemand i Vejgaard

Folmer Olsens Begravelsesforretning er det oplagte valg, når du skal bruge en bedemand i Vejgaard og omegn. Vi lægger vægt på at have et tæt kendskab til de relevante samarbejdspartnere – såsom kirker, kapeller, stenhuggerier og blomsterhandlere - i området, og kan derfor give dig grundige og velfunderede anbefalinger. Vores vigtigste opgave er at sørge for, at den sidste afsked bliver værdig og så tæt på dine og den afdødes ønsker som muligt.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57.

Nærværende rådgivning fra erfarne bedemænd

Gennem vores traditionsrige begravelsesforretning, der har været drevet af familien Petersen i generationer, har vi opbygget en solid erfaring, der sikrer dig et smidigt og professionelt forløb. Vi sørger for, at du bliver belemret mindst muligt i en svær tid. Du vil samtidig aldrig opleve, at vi haster igennem forløbet – der bliver brugt den nødvendige tid, til du føler dig tryg ved alle detaljer.

Du modtager altid et skriftlig prisoverslag på alle udgifter, så du kan danne dig et overblik over økonomien bag.

Min sidste vilje

I mange tilfælde har den afdøde givet udtryk for specielle ønsker – han eller hun har måske endda udfyldt formularen ’Min Sidste Vilje’. Gennem vores erfaring formår vi i mange tilfælde at imødekomme sådanne ønsker. På den måde sikrer vi en værdig afsked i afdødes billede.

Vi kan enten mødes hjemme hos dig, eller på vores kontor. Det er helt op til dig.

Vi tager telefonen døgnet rundt – også i weekenden. Så giv os et kald, hvis du skal bruge en professionel og nærværende bedemand i Vejgaard – ring på tlf. 98 12 15 57.

Om os

Folmer Olsen Begravelsesforretning er et familieejet bedemandsfirma, hvor den gode, personlige service og rådgivning er i fokus. Vi er behjælpelige med alt det praktiske, og udarbejder altid skriftligt prisoverslag.

Ring på tlf. 98 12 15 57

Døgnservice

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål

- også aften og weekend.

tlf. 98 12 15 57

personlig rådgivning

Min Sidste Vilje

min sidste vilje

Medlem af

Danske Bedemænd logo

begravelsesforretning.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK