Etableret i 1914

Tlf. 98 12 15 57bedemand

Erfaren bedemand i Vodskov

Folmer Olsens Begravelsesforretning har eksisteret siden 1914 og forretningen har i generationer været drevet af familien Petersen. Vi er certificerede bedemænd, og bistår altid med personlig rådgivning. Efter vores mening er det vores vigtigste opgave at være til hjælp og støtte i en svær tid.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57.

Godt lokalkendskab

Vi har et indgående lokalkendskab i det meste af Nordjylland, herunder Vodskov og de omkringliggende byer. Det er helt centralt for os, at vi kender en kirke eller et stenhuggeri, før vi anbefaler dem til vores kunder. Derfor kan vi skræddersy bisættelsen eller begravelsen helt i tråd med dine ønsker, og samtidigt vejlede dig grundigt om valgmulighederne undervejs.

Hjemme eller på kontoret

Det er helt op til dig, om du ønsker at mødes på vores kontor, eller om du foretrækker at vi kommer hjem til dig. Det er vigtigt for os, at du slapper af, så du kan koncentrere dig om at få detaljerne på plads for ceremonien. Vi udarbejder altid et skriftligt prisoverslag, så du har det fulde overblik over økonomien inden opstarten af et eventuelt samarbejde.

Skal du bruge en bedemand i Vodskov og omegn, der har erfaring og nærvær, så ring til os på tlf. 98 12 15 57.

Om os

Folmer Olsen Begravelsesforretning er et familieejet bedemandsfirma, hvor den gode, personlige service og rådgivning er i fokus. Vi er behjælpelige med alt det praktiske, og udarbejder altid skriftligt prisoverslag.

Ring på tlf. 98 12 15 57

Døgnservice

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål

- også aften og weekend.

tlf. 98 12 15 57

personlig rådgivning

Min Sidste Vilje

min sidste vilje

Medlem af

Danske Bedemænd logo

begravelsesforretning.dk bruger cookies! For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK
For at vise denne hjemmesides indhold korrekt, skal du acceptere vores persondatapolitik. OK