OK

Ring gerne og få svar på dine spørgsmål
- også aften og weekend.

Tlf: 98 12 15 57Skriv besked

Erfaren bedemand i Vodskov

Folmer Olsens Begravelsesforretning har eksisteret siden 1914 og forretningen drives i dag af familien Petersen. Vi er faguddannede bedemænd, og hos os oplever du en personlig service og rådgivning. Vi er behjælpelige med alle de praktiske opgaver i forbindelse med dødsfald. Vores vigtigste opgave er at være din hjælp og støtte i en svær tid.

Ring til os - også aften og weekend - på tlf. 98 12 15 57

Godt lokalkendskab

Vi har et indgående lokalkendskab i det meste af Nordjylland, herunder kirken i Vodskov og de omkringliggende byers kirker og kirkegårde. Vi kender personalet og de forskellige traditioner og derfor kan vi vejlede dig grundigt i de valg der skal træffes når en begravelse eller bisættelse skal planlægges.

Samtalen i trygge rammer

Det er helt op til dig, om du ønsker at mødes på vores kontor, eller om du foretrækker at vi kommer hjem til dig. For mange familier er det en tryghed at bedemanden kommer hjem hvor familien er samlet til en samtale om de ting der skal planlægges til højtideligheden. Vi udarbejder i forbindelse med samtalen altid et skriftligt prisoverslag, så du har overblik over økonomien.

Skal du bruge en bedemand i Vodskov og omegn, der har erfaring, nærvær og et godt lokalkendskab så ring til os på tlf. 98 12 15 57.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer